ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Τότε γίνονται οι πληρωμές!

Γνωστή έγινε η ημερομηνία καταβολής των συντάξεων από τον ΕΦΚΑ. Δείτε την ακριβή ημερομηνία ανάλογα το ταμείο σας.
Συντάξεις Οκτωβρίου: Τότε γίνονται οι πληρωμές!

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα δουν οι συνταξιούχοι να τους καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου με την ημερομηνία που αρχίζουν οι πληρωμές να διαφέρει από ταμείο σε ταμείο.

Οι πληρωμές από τον ΕΦΚΑ για τον Οκτώβριο αναμένεται να ξεκινήσουν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου με το πρόγραμμα να αναμένεται να εγκριθεί σε συνεδρίαση του φορέα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Το νέο πρόγραμμα εισηγείται να γίνονται οι πληρωμές  σε κύριες και επικουρικές συντάξεις ταυτόχρονα. Έτσι αναμένεται να διαμορφωθεί όπως παρακάτω.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που γίνεται με τις συντάξεις το τελευταίο διάστημα καθώς για συντάξεις και επιδόματα αναπηρίας των ΚΕΠΑ ενεργοποιείται η πλατφόρμα του e-KEPA.

Ημερομηνίες έναρξης πληρωμής για τις συντάξεις Οκτωβρίου:

  • 27 Σεπτεμβρίου: Καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις για όσους ανήκουν σε: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • 28 Σεπτεμβρίου: Αρχίζει η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων για όσους προέρχονται από του φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ και ο ΑΜΚΑ τους έχει λήγοντα αριθμό 1,3,5,7,9.
  • 29 Σεπτεμβρίου: Αρχίζει η καταβολή των συντάξεων στα υπόλοιπα ΑΜΚΑ (0,2,4,6,8) σε όσους συνταξιούχους προέρχονται από ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Καμπάνα» στην Τουρκία – Νέες κυρώσεις από τις ΗΠΑ!

Food Pass 300 ευρώ για τρόφιμα – Θα το δικαιούνται 1 εκατ. καταναλωτές

Βασίλισσα Ελισάβετ: Είθε να λάβει συγχώρεση, άλλα το αίμα των εθνομαρτύρων της Κύπρου δεν συγχωρεί τη λησμονιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Οκτωβρίου: Τότε γίνονται οι πληρωμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.