ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις: Πότε ξεκινά η καταβολή τους

Ανατροπή στις ημερομηνίες των συντάξεων - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο.
Συντάξεις: Πότε ξεκινά η καταβολή τους

Συντάξεις: Το καθολικό Πάσχα αλλάζει τον προγραμματισμό για την πληρωμή στις συντάξεις Μαΐου, οι οποίες αρχίζουν να καταβάλλονται από σήμερα (14/4).

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε για τον τρόπο που μπορείτε να υπολογίσετε το ποσό που δικαιούστε για τις συντάξεις που θα δοθούν το έτος που διανύουμε.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη θα πιστωθούν τα χρήματα των κύριων και επικουρικών για τους συνταξιούχους που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Το πρόγραμμα της ταυτόχρονης πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων για τον Μάιο, όπως έχει αποφασίσει το διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση είναι:

  • Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από: ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ
  • Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.
  • Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τράπεζες, ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις: Πότε ξεκινά η καταβολή τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.