ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις – Σεπτέμβριος 2022: Τότε θα γίνουν οι πληρωμές

Τότε θα δούνε χρήμα στους λογαριασμούς του οι συνταξιούχοι για τον Σεπτέμβριο.
Συντάξεις – Σεπτέμβριος 2022: Τότε θα γίνουν οι πληρωμές

Συντάξεις – Σεπτέμβριος 2022: Περί τα 646,3 εκατ. ευρώ σε πάνω από 1,2 εκατομμύρια δικαιούχους αναμένεται να καταβληθούν από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης  τις επόμενες ημέρες αναφορικά με τις συντάξεις του Σεπτεμβρίου.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, οι συνταξιούχοι θα ενισχυθούν με ένα πακέτο στήριξης όμως σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ξεκαθαρίζεται πως οι πληρωμές για τον ένατο μήνα του 2022 θα γίνουν την εβδομάδα 22-26 Αυγούστου ενώ η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Συντάξεις – Σεπτέμβριος 2022: Τότε θα γίνουν οι πληρωμές ανά Ταμείο

– Στις 25 Αυγούστου 2022, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν 39 εκατ. ευρώ σε 189.000 δικαιούχους για επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου.

– Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν 555 εκατ. ευρώ για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις Σεπτεμβρίου 975.000 συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

– Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

– Στις 30 Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 31 Αυγούστου

Όσον αφορά την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να καταβληθούν επίσης 13,5 εκατ. ευρώ σε 46.715 δικαιούχους για επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις – Σεπτέμβριος 2022: Τότε θα γίνουν οι πληρωμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.