×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε καταβάλλονται- Αναλυτικά οι ημερομηνίες


    Sportime Team

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πότε καταβάλλονται- Αναλυτικά οι ημερομηνίες. Η ημερομηνίες για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου έχουν γίνει γνωστές και...


Η ημερομηνίες για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου έχουν γίνει γνωστές και οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματά τους να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους από τις 21 έως τις 31 Αυγούστου.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

Το ΙΚΑ αναμένεται να καταβάλει τις συντάξεις την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9) ενώ για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 θα πληρωθούν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλουν την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 τις συντάξεις Σεπτεμβρίου.Το Δημόσιο, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα τις καταβάλουν την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.Την ημέρα αυτή θα πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Επιπλέον ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Τέλος επισημαίνεται πως οι επικουρικές συντάξεις για τον Σεπτέμβρη  2020 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα