ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε αναμένεται να πληρωθούν – Το πλάνο και οι ημερομηνίες

O ΕΦΚΑ γνωστοποίησε το πότε καταβληθούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022 - Ποιο είναι το πλάνο που ξεκινά από τις 26 Αυγούστου και μετά.
Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε αναμένεται να πληρωθούν – Το πλάνο και οι ημερομηνίες

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Έγινε επίσημα γνωστό το πλάνο του ΕΦΚΑ για τις πληρωμές των συντάξεων που ξεκινά από τα τέλη Αυγούστου.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022 θα συνεχιστούν οι πληρωμές. Συγκεκριμένα θα γίνουν καταβολές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Τέλος την Τρίτη 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν πληρωμές για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Αυτά ήταν τα λάθη του Κορμπεράν στο κοουτσάρισμα

Ρεύμα: Έρχονται νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού

Καιρός: Εκεί θα έχουμε βροχές και καταιγίδες

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Δείτε παρακάτω αναλυτικό ρεπορτάζ
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Τότε αναμένεται να πληρωθούν – Το πλάνο και οι ημερομηνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.