ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις: Ξεκίνησαν σήμερα 26/11 οι πληρωμές των συντάξεων

Πρώτη ημέρα καταβολών συντάξεων σήμερα Παρασκευή 26/11 με τα υπόλοιπα ταμεία να ακολουθούν τις επόμενες ημέρες.
Συντάξεις: Ξεκίνησαν σήμερα 26/11 οι πληρωμές των συντάξεων

Συντάξεις: Σήμερα Παρασκευή 26/11 πολλοί συνταξιούχοι είδαν να μπαίνουν στους λογαριασμούς τους η πληρωμή της σύνταξης για τον μήνα Δεκέμβριο.

Με τον μήνα του Νοεμβρίου να φτάνει στο τέλος του, η καταβολή των συντάξεων είναι το θέμα των ημερών για πολλούς πολίτες.Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο Sportime, σήμερα έγιναν οι πρώτες πληρωμές από τα ταμεία του ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ (μη μισθωτών).

Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η σταδιακή καταβολή των συντάξεων. Σειρά παίρνουν την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου το ΝΑΤ και το Δημόσιο για τις συντάξεις του Δεκεμβρίου.

Ακόμη, τα λοιπά ταμεία των  τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ θα πραγματοποιήσουν τις πληρωμές επίσης την ερχόμενη Δευτέρα. Τέλος, την ίδια μέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις των Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου θα καταβληθούν και τα επιδόματα και οι πληρωμές συντάξεων του ΟΠΕΚΑ σε όλους τους ανασφάλιστους υπερήλικους πολίτες.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις: Ξεκίνησαν σήμερα 26/11 οι πληρωμές των συντάξεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.