ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Συντετριμμένος ο πατέρας του στο μνημόσυνο (vids)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και τελέστηκε το μνημόσυνο για τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο πριν τρία χρόνια στις 18 Φεβρουαρίου. Το μνημόσυνο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία και εκεί ήταν η οικογένεια, φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή. Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο κύριος Σταύρος Παντελίδης συντετριμμένος είπε...
Τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Συντετριμμένος ο πατέρας του στο μνημόσυνο (vids)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και τελέστηκε το μνημόσυνο για τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο πριν τρία χρόνια στις 18 Φεβρουαρίου.

Το μνημόσυνο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Νέα Ιωνία και εκεί ήταν η οικογένεια, φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ο κύριος Σταύρος Παντελίδης συντετριμμένος είπε δύο λόγια στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» στο Open tv.

Συγκεκριμένα είπε: «Ημέρα μνήμης… Πέρασαν τρία χρόνια, πολλές μέρες, πολλά κλάματα. Ελπίζω να μην ξεχαστεί ποτέ και να τον θυμάται ο κόσμος».


πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρία χρόνια από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Συντετριμμένος ο πατέρας του στο μνημόσυνο (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.