ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύψας: «Lockdown στην Αττική για να μην ξεφύγει η επιδημία»

Ξεκάθαρος ήταν ο Νικόλαος Σύψας, όσον αφορά τους τρόπους που μπορεί να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει η κατάσταση και να μειωθούν τα κρούσματα, είναι το lockdown στην Αττική. Αυτά εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», δείχνοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα....
Σύψας: «Lockdown στην Αττική για να μην ξεφύγει η επιδημία»

Ξεκάθαρος ήταν ο Νικόλαος Σύψας, όσον αφορά τους τρόπους που μπορεί να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει η κατάσταση και να μειωθούν τα κρούσματα, είναι το lockdown στην Αττική.

Αυτά εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», δείχνοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός- Αττική: Ποιες περιοχές είναι στο κόκκινο

«Μάλλον δεν πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Η επιδημία έχει μια έντονη ανοδική τάση, έχουμε πολύ κακά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά σχετικά με τις εισαγωγές και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ΜΕΘ, την ηλικία των διασωληνωμένων που έχει κατέβει. Αυτή τη στιγμή το 70% των εισαγωγών αντιπροσωπεύουν ηλικιωμένοι και ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα. Έχουμε ένα κακό σκηνικό.

Το μοναδικό μέτρο το οποίο έχει θεαματική επίδραση στην επιδημία είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας – το lockdown», είπε κατά την άποψη του ο Νίκολαος Σύψας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύψας: «Lockdown στην Αττική για να μην ξεφύγει η επιδημία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.