ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύψας: «Πιθανώς από τις 6 το απόγευμα απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική»

Ο Νίκος Σύψας προειδοποιεί για νέα σκληρότερα μέτρα κατά του κορονοϊού και φέρνει στο τραπέζι και την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 στην Αττική!
Σύψας: «Πιθανώς από τις 6 το απόγευμα απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική»

Για την αύξηση των κρουσμάτων και τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν, μίλησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής των ειδικών για τον κορονοϊό Νίκος Σύψας.

Συγκεκριμένα, μίλησε στο OPEN TV και ανέφερε πως μπαίνει πλέον η Αττική στο «κόκκινο», τονίζοντας ότι υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα.

Ακόμα, όσον αφορά τα καταστήματα, όλα θα επανέλθουν στο click-away, σε μία προσπάθεια να μειωθούν τα κρούσματα.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Σύψας, ανέφερε πως η επιτροπή ειδικών θα συνεδριάσει, προκειμένου να συζητηθούν τα πάντα για τις… κόκκινες περιοχές.

Σημείωσε πως στην Αττική δεν έχουν ξεφύγει ακόμη τα πράγματα, ωστόσο θέλουν να προλάβουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και γι’ αυτό συζητούν από τώρα πιο ενισχυμένα μέτρα. Διευκρίνισε, δε, πως οι δύο δείκτες που ανησυχούν τους ειδικούς είναι η αύξηση των νοσηλειών και η αύξηση των ασθενών στις ΜΕΘ, η οποία και έχει ξεπεράσει το 60%.

Σε ό,τι αφορά τα σχολεία και το άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων, ο καθηγητής ανέφερε πως προκρίνεται το άνοιγμα μόνο της Γ’ Λυκείου, παρόλο που στο παρελθόν είχε αποκλείσει μια τέτοια πιθανότητα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα, σχετικά με τις μεταλλάξεις, ο κ. Σύψας τόνισε πως υπάρχει ανησυχία για εκείνη της Αφρικής ότι δεν καλύπτεται από τα υπάρχοντα εμβόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετρό Αθήνας: Η μέρα που «έσπασε το κοντέρ» προσέλευσης επιβατών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύψας: «Πιθανώς από τις 6 το απόγευμα απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.