ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύψας θέλει να απαγορευτούν οι λιτανείες τον 15Αύγουστο

Στο στόχαστρο μπαίνει ξανά η Ορθοδοξία αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Νίκου Σύψα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο καθηγητής και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό επιθυμεί να απαγορευθούν οι λιτανείες τον 15Αύγουστο! «Πιστεύω ότι τελικά θα επικρατήσει η κοινή λογική και η...
Ο Σύψας θέλει να απαγορευτούν οι λιτανείες τον 15Αύγουστο

Στο στόχαστρο μπαίνει ξανά η Ορθοδοξία αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Νίκου Σύψα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο καθηγητής και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό επιθυμεί να απαγορευθούν οι λιτανείες τον 15Αύγουστο!

«Πιστεύω ότι τελικά θα επικρατήσει η κοινή λογική και η σύνεση. Πιστεύω ότι μπορούμε άριστα να εκτελέσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα χωρίς να συνωστιζόμαστε και μπορεί να πέσει και μια χρονιά χωρίς λιτανεία», σημείωσε ο λοιμωξιολόγος.

Παράλληλα, ο Νίκος Σύψας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης των καλεσμένων στους γάμους από 100 που ισχύει σήμερα σε 50 ή και λιγότερους.

«Προτείνω στους νεόνυμφους να φυλάξουν το πάρτι για τα βαφτίσια. Η επιτροπή εξετάζει τη μείωση του αριθμού των καλεσμένων μετά τους δυο γάμους σε Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη που αποτέλεσαν εστίες εξάπλωσης του κορονοϊού», ήταν τα λόγια του.

Θυμηθείτε την επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα το απόγευμα της Τετάρτης και τι είχε πει:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σύψας θέλει να απαγορευτούν οι λιτανείες τον 15Αύγουστο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.