ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Την παραίτηση της υπέβαλε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα θέλησε να εξηγήσει του λόγους που την οδήγησαν σε αυτή της την απόφαση, ωστόσο δεν έγιναν γνωστοί. Πάντως τόνισε ότι μόλις διαβάσει ο Αλέξης Τσίπρας της επιστολή της, θα φροντίσει να τη δημοσιεύσει, προκειμένου να μάθει ο...
ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Την παραίτηση της υπέβαλε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα θέλησε να εξηγήσει του λόγους που την οδήγησαν σε αυτή της την απόφαση, ωστόσο δεν έγιναν γνωστοί.

Πάντως τόνισε ότι μόλις διαβάσει ο Αλέξης Τσίπρας της επιστολή της, θα φροντίσει να τη δημοσιεύσει, προκειμένου να μάθει ο κόσμος τους λόγους.

Η επιστολή ανέφερε:

«Κύριε Πρόεδρε, σας ενημερώνω, ότι παραιτούμαι από μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένω ανεξάρτητη Βουλευτής».

Αργότερα η κυρία Μεγαλοοικονόμου, έκανε δηλώσεις στο σάιτ «newsit» λέγοντας:

«Δεν έχω να σας πω τίποτα, αυτήν τη στιγμή. Έγινα ανεξάρτητη βουλευτής, έχω στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό με τους λόγους για τους οποίους έγινα ανεξάρτητη, αύριο που θα επιστρέψει από τις Βρυξέλλες θα διαβάσει τους λόγους αυτούς και, αν θέλει, μπορεί να δημοσιεύσει την επιστολή μου και να μου δώσει την ευκαιρία να εξηγήσω και εγώ τους λόγους αυτούς.

Περιμένετε ως αύριο και όλα θα λυθούν, το μυστήριο θα λυθεί. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω τώρα. Αύριο που θα διαβάσει την επιστολή ο πρωθυπουργός θα την δημοσιοποιήσω και εγώ.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν έχει καμία σχέση η ανεξαρτητοποίησή μου με το αποτέλεσμα των εκλογών. Την απόφαση για ανεξαρτητοποίηση είχα ανακοινώσει σε συναδέλφους και πριν τις εκλογές, αλλά περίμενα πρώτα να γίνουν οι εκλογές και μετά να στείλω την επιστολή παραίτησής μου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.