ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύρος: Αγνοουμένη βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν μια 59χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία μόνιμη κάτοικος Σύρου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο. Η 59χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και λίγες ημέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτες το πρωί δήλωσε εξαφάνιση ο σύντροφος της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αυτό είναι το...
Σύρος: Αγνοουμένη βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν μια 59χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βουλγαρία μόνιμη κάτοικος Σύρου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Η 59χρονη είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και λίγες ημέρες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι χτες το πρωί δήλωσε εξαφάνιση ο σύντροφος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αυτό είναι το πλοίο με τα 16 κρούσματα στον Πειραιά

Πριν από λίγο η ατυχή 59χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη σε προχωρημένη σήψη σε δέντρο κτήματος κοντά στην οικεία της, η οποία βρίσκεται στη περιοχή του Πάγου στη Σύρο.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο όλα ήταν ήδη αργά. Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι την οδήγησε σε αυτό το απονενοημένο διάβημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά ενώ έρευνα διεξάγει η τοπική αστυνομία.

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύρος: Αγνοουμένη βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.