ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κάσο

Κάσος: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι δυτικά/νοτιοδυτικά της Κάσου. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής δυτικά/νοτιοδυτικά της Κάσου. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 14:18 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.4 στην κλίμακα ρίχτερ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κάσο

Κάσος: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι δυτικά/νοτιοδυτικά της Κάσου.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής δυτικά/νοτιοδυτικά της Κάσου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις 14:18 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.4 στην κλίμακα ρίχτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι καιρό θα έχουμε ως το τέλος του καλοκαιριού

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 401 Χλμ. ΝΑ της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 12 Χλμ. ΔΝΔ της Κάσου, ενώ το εστιακό βάθος είναι 25,7 χιλιόμετρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κάσο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.