ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός: Επικό τρολάρισμα σε Μητσοτάκη και ΝΔ στο Twitter

Σεισμός: Επικές αναρτήσεις στο Twitter με αφορμή τον εγκέλαδο που «χτύπησε» την Αττική. Δίνουν και παίρνουν οι αναφορές στη νέα Κυβέρνηση και στην... κακοτυχία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!
Σεισμός: Επικό τρολάρισμα σε Μητσοτάκη και ΝΔ στο Twitter

Ο ισχυρός σεισμός που «χτύπησε» την Αττική μπορεί να προκάλεσε πανικό και ανησυχία στους περισσότερους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, όμως υπήρξε και η χιουμοριστική πλευρά. Λίγη ώρα μετά το συμβάν το Twitter… γκρεμίστηκε από επικές αναρτήσεις γύρω από τον εγκέλαδο.

Κεντρικό πρόσωπο των σχολίων ήταν η νέα Κυβέρνηση και ειδικότερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο οι χρήστες «συνέδεαν» με το γεγονός! Ατάκες περί κακοτυχίας και γκαντεμιάς έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιοι επιστράτευσαν μέχρι και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Άλλοι ρωτούσαν χιουμοριστικά «ΝΔ δεν θέλατε;», άλλοι πάλι έλεγαν ότι μέσα σε μόλις λίγες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας έχουμε ήδη προλάβει να βιώσουμε «…σεισμούς λοιμούς και καταποντισμούς», προφανώς συνδέοντας τον σεισμό με την θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική πριν από λίγες ημέρες.

Ένας άλλος χρήστης προέβλεπε ότι «… τώρα να περιμένουμε και βροχή από μετεωρίτες!». Γενικότερα ακολούθησε ένα τέτοιο επικό «σκηνικό» με το hashtag #Mitsotakis να γίνετε trend μέσα σε λίγα λεπτά!

Σεισμός: Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο επικά σχόλια στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός: Επικό τρολάρισμα σε Μητσοτάκη και ΝΔ στο Twitter», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.