ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Γαλαξίδι: Ομαλή η μετασεισμική δραστηριότητα

Αρκετά ομαλή είναι η μετασεισμική δραστηριότητα στον Κορινθιακό Κόλπο, αφού ο χθεσινός σεισμός στο Γαλαξίδι ταρακούνησε για τα καλά τα δυτικά. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού των 5,3 Ρίχτερ και έκανε δηλώσεις στο ΑΜΕ-ΜΠΕ. Ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός και τόνισε πως το κρίσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι...
Σεισμός Γαλαξίδι: Ομαλή η μετασεισμική δραστηριότητα

Αρκετά ομαλή είναι η μετασεισμική δραστηριότητα στον Κορινθιακό Κόλπο, αφού ο χθεσινός σεισμός στο Γαλαξίδι ταρακούνησε για τα καλά τα δυτικά.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, βρέθηκε στο επίκεντρο του σεισμού των 5,3 Ρίχτερ και έκανε δηλώσεις στο ΑΜΕ-ΜΠΕ.

Ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός και τόνισε πως το κρίσιμο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να περάσει αρχικά το πρώτο 48ωρο και στην συνέχεια θα βγουν πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Ακόμα σημείωσε ότι έχουν ακολουθήσει μετασεισμοί με τον μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί να φτάνει τα 3,5 ρίχτερ, ενώ δεν θέλησε να αναφέρει κάτι άλλο.

Οι σεισμολόγοι πάντως παραμένουν επιφυλακτικοί πάντα τις πρώτες ώρες και συνεχίζουν να παρακολουθούν και να παρατηρούν το φαινόμενο, προκειμένου να το μελετήσουν.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Γαλαξίδι: Ομαλή η μετασεισμική δραστηριότητα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.