ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη – Δήμαρχος Ηρακλείου: «Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σωματικές βλάβες»

Ο σεισμός στην Κρήτη έχει κάνει άνω κάτω το νησί, τη στιγμή που ο Δήμαρχος Ηρακλείου τονίζει πως δεν υπάρχουν πληροφορίες για σωματικές βλάβες.
Σεισμός Κρήτη – Δήμαρχος Ηρακλείου: «Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σωματικές βλάβες»

Σεισμός Κρήτη – Δήμαρχος Ηρακλείου: Καθησυχαστικός όσον αφορά τυχόν τραυματισμούς ανθρώπων εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, μετά τον ισχυρό σεισμό των 5.8 ρίχτερ που έπληξε την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός τόνισε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Δεν υπάρχουν πληροφορίες για υλικές ή σωματικές βλάβες αυτή τη στιγμή. Παρακολουθούμε το θέμα. Έχουμε ζητήσει να εκκενωθούν τα σχολεία. Τα παιδιά βρίσκονται στα προαύλια. Ο σεισμός ήταν δυνατός και μεγάλος σε διάρκεια».

Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και προκλήθηκε ιδιαίτερη αναστάτωση στους κατοίκους ενώ όπως διαβάσατε στο Sportime, υπάρχουν πληροφορίες για τρεις εγκλωβισμένους σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο, με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική να δίνει μάχη για τον απεγκλωβισμό τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη – Δήμαρχος Ηρακλείου: «Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σωματικές βλάβες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.