ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Έχουν σοκαριστεί οι κάτοικοι από την ισχυρή δόνηση

Σε σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι του Ηρακλείου μετά τον ισχυρό σεισμό στην Κρήτη, της κλίμακας των 5.8 ρίχτερ.
Σεισμός Κρήτη: Έχουν σοκαριστεί οι κάτοικοι από την ισχυρή δόνηση

Σεισμός Κρήτη: Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κρήτης μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί το πρωί της Δευτέρα (27/9), τη στιγμή που ακόμη δεν έχει φανεί το συνολικό πρόβλημα που δημιούργησε ο σεισμός.

Τα 5.8 ρίχτερ που ταρακούνησαν το Ηράκλειο, έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της πόλης με τις ζημιές να είναι τεράστιες, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν πως η ένταση του σεισμού, ξεκόλλησε μέχρι και βράχους, τη στιγμή που εκφράζονται οι φόβοι και για ισχυρούς μετασεισμούς, δίχως να αποκλείεται αυτός να μην ήταν ο κύριος.

Στην πόλη του Ηρακλείου επικράτησε πανικός, με κόσμο να βγαίνει έξω από τα κτίρια ενώ οι αναρτήσεις των κατοίκων στα social media, μιλούν για πρωτόγνωρο περιστατικό που τους φόβισε όλους, αναγκάζοντας τους να βγουν στους δρόμους όπου αρκετοί είχαν γεμίσει με πέτρες.

Το πρόβλημα όμως δεν περιορίζεται μόνο στη πρωτεύουσα του Ηρακλείου, με τους κατοίκους των γύρω χωριών να αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, με αποτέλεσμα να είναι ανάστατοι και τον ένα να βοηθάει τον άλλον.

Οι πρώτες εικόνες μάλιστα από το χτύπημα του σεισμού είναι σοκαριστικές, με τις υλικές ζημιές να είναι τεράστιες!

Τα πολυφωτα ακόμα κουνιούνται#σεισμος pic.twitter.com/NZ3epX1mlh

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη: Έχουν σοκαριστεί οι κάτοικοι από την ισχυρή δόνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.