ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός – Κρήτη: Έπεσαν τεράστιοι βράχοι στον δρόμο!

Προβλήματα και στο οδικό δίκτυο παρουσιάστηκαν μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη.
Σεισμός – Κρήτη: Έπεσαν τεράστιοι βράχοι στον δρόμο!

Σεισμός – Κρήτη: Μεγάλες ζημιές στο οδικό δίκτυο κοντά στον Ξηρόκαμπο Σητείας με τον δρόμο να κρίνεται επικίνδυνος για νέες κατολισθήσεις.

Ο Ξηρόκαμπος Σητείας φαίνεται πως είναι μία από τις περιοχές που έχει πληγεί πιο πολύ από τον σημερινό σεισμό.

Ο νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεώρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου έχει αναστατώσει όλη την ανατολική Κρήτη. Το επίκεντρο του σεισμού υπολογίζεται 23 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζάκρου Λασιθίου με εστιακό βάθος τα μόλις 8,2 χιλιόμετρα.

Στον Ξηρόκαμπο Σητείας μάλιστα, σημειώθηκε κατάρρευση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Στο ίδιο μέρος έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Οι εικόνες από τα βράχια στο πλάι του δρόμου προκαλούν τρόμο καθώς τα βράχια φαίνονται ετοιμόρροπα.

Παράλληλα, τη στιγμή που υπάρχουν φόβοι για ισχυρούς μετασεισμούς, σήμανε συναγερμός προειδοποίησης για τσουνάμι στην περιοχή με μήνυμα το οποίο προειδοποιεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από τις ακτές.

Σεισμός - Κρήτη:

Σεισμός - Κρήτη:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός – Κρήτη: Έπεσαν τεράστιοι βράχοι στον δρόμο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις