ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Οι δάσκαλοι έβγαλαν όλα τα παιδιά από τις σχολικές αίθουσες (video)

Όλα τα παιδιά εκτός των σχολικών αιθουσών βρέθηκαν στις περιοχές όπου έγινε αισθητός ο σεισμός στην Κρήτη.
Σεισμός Κρήτη: Οι δάσκαλοι έβγαλαν όλα τα παιδιά από τις σχολικές αίθουσες (video)

Σεισμός Κρήτη: Σε ετοιμότητα φαίνεται πως ήταν οι δάσκαλοι στην Κρήτη μετά και τους προηγούμενους σεισμούς που έπληξαν το νησί.

Το νησί της Κρήτης πλήττεται συνεχώς από σεισμούς και μετασεισμούς το τελευταίο εικοσαήμερο. Μάλιστα υπολογίζεται ότι μετά τον κεντρικό ισχυρό σεισμό των 5,8 ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι έχουν γίνει πάνω από 750 (!) μετασεισμοί στην περιοχή.

Σήμερα 12/10 έλαβε μέρος ένας νέος δυνατός σεισμός. Αυτή τη φορά το κέντρο του σεισμού είναι διαφορετικό ωστόσο βρίσκεται πάλι στην ανατολική Κρήτη όχι πολύ μακριά από τα πρώτα φαινόμενα.

Μετά τον νέο σεισμό των 6,3 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, 23 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζάκρου Λασιθίου, όλοι οι κάτοικοι βρέθηκαν έντρομοι έξω στους δρόμους.

Μάλιστα όλες οι σχολικές αίθουσες άδειασαν γρήγορα καθώς οι δάσκαλοι έβγαλαν έξω στην αυλή τα παιδιά προκειμένου να τα προστατέψουν από τυχόν πτώσεις αντικειμένων.

Έτσι, οι τρομοκρατημένοι γονείς που βρέθηκαν στα σχολεία των παιδιών τους προκειμένου να δουν αν είναι καλά βρήκαν τα παιδιά έξω στην αυλή. Πολλά μπράβο ακούστηκαν για την ψύχραιμη, σωστή αντίδραση των δασκάλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη: Οι δάσκαλοι έβγαλαν όλα τα παιδιά από τις σχολικές αίθουσες (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.