ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Κλειστά στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου τα σχολεία του Ηρακλείου

Στο κλείσιμο των σχολείων του Ηρακλείου, για τις ημερομηνίες 28-29 Σεπτεμβρίου, οδήγησε ο μεγάλος σεισμός στην Κρήτη.
Σεισμός Κρήτη: Κλειστά στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου τα σχολεία του Ηρακλείου

Σεισμός Κρήτη: Ο ισχυρός σεισμός που ταρακούνησε την Κρήτη, το πρωί της Δευτέρας (27/9), οδήγησε όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportime, στην άμεση εκκένωση των σχολείων του Ηρακλείου, προκειμένου οι μαθητές να είναι ασφαλείς.

Με τους μετασεισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον και με τις επόμενες ημέρες να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες, η Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, αποφάσισε τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής, να παραμείνουν κλειστά για τις ημερομηνίες 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Την απόφαση αυτή έκανε γνωστή η αντιπεριφερειάρχης, Έφη Κουτεντάκη, που πήρε τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν της τάξεως των 5,8 Ρίχτερ, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα δυτικά-βορειοδυτικά της Άρβης στο Ηράκλειο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη: Κλειστά στις 28 – 29 Σεπτεμβρίου τα σχολεία του Ηρακλείου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.