ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Μήνυμα από το 112: «Μην μπαίνετε σε κτίρια που έχουν υποστεί ζημιά»

Η Κρήτη προσπαθεί να συνέλθει από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί την Δευτέρα (27/9) με το 112 να στέλνει μηνύματα στους κατοίκους.
Σεισμός Κρήτη: Μήνυμα από το 112: «Μην μπαίνετε σε κτίρια που έχουν υποστεί ζημιά»

Σεισμός Κρήτη: Ο σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στο Ηράκλειο προκάλεσε καταστροφές σε πάνω από χίλια σπίτια, αλλά και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άνδρα 62 ετών.

Στο μεταξύ το 112 της Πολιτικής Προστασίας προσπαθεί να δώσει οδηγίες στους πολίτες του Ηρακλείου προκειμένου να τους ενημερώνει για όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα το 112 καλεί τους κατοίκους στο Ηράκλειο Κρήτης μην μπαίνουν σε κτήρια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από το σεισμό, καθώς στην περιοχή είναι σε εξέλιξη σεισμική ακολουθία.

Αναλυτικά το προειδοποιητικό μήνυμα αναφέρει: «Ισχυρός σεισμός στην περιοχή σας με σεισμική ακολουθία σε εξέλιξη. Μην μπαίνετε σε κτήρια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από το σεισμό. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών.

Σεισμός Κρήτη: Δείτε παρακάτω το σχετικό μήνυμα

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Κρήτη: Συγκλονιστικό video από τη στιγμή που ο σεισμός ταρακούνησε το Ηράκλειο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη: Μήνυμα από το 112: «Μην μπαίνετε σε κτίρια που έχουν υποστεί ζημιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.