ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Νέος σεισμός στο Ηράκλειο!

Νέος σεισμός σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) ανησυχώντας τους κατοίκους της περιοχής.
Σεισμός Κρήτη: Νέος σεισμός στο Ηράκλειο!

Σεισμός Κρήτη: Συνεχίζεται η μετασεισμική ακολουθία στο Ηράκλειο Κρήτης μετά τα 6 ρίχτερ πριν από περίπου μία εβδομάδα που είχαν «ταρακουνήσει» το νησί προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε κτίρια.

Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα (4/10) περίπου στις 20:00 σημειώθηκε αρκετά ισχυρή σεισμική δόνηση καθώς όπως έγινε γνωστό ο σεισμός καταγράφηκε στα 3.2 ρίχτερ. 

Ως επίκεντρο δίνεται η περιοχή 22 χιλιόμετρα Νότια του Ηρακλείου κοντά δηλαδή στο Αρκαλοχώρι που είχε γνωρίσει μεγάλη καταστροφή.

Σεισμός Κρήτη: Παρακάτω η ανάρτηση από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος το The Bachelor από τον Alpha;

«Έπεσε» το Instagram: Σε κρίση Τούνη, Τανιμανίδης και Μπόμπα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη: Νέος σεισμός στο Ηράκλειο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.