ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός Κρήτη: Προφίλ στο Twitter προέβλεψε τι θα συμβεί;

Viral έχει γίνει ένα tweet το οποίο «προειδοποιούσε» για τον σημερινό σεισμό συνιστώντας μάλιστα ψυχραιμία!
Σεισμός Κρήτη: Προφίλ στο Twitter προέβλεψε τι θα συμβεί;

Σεισμός Κρήτη: Ισχυρός σεισμός κλίμακας 5,8 ρίχτερ ταρακούνησε σήμερα το πρωί της Δευτέρας 27/9 το Ηράκλειο Κρήτης αλλά και ολόκληρο το νησί.

Το νησί της Κρήτης συνεχίζει να «κουνιέται» από ισχυρούς μετασεισμούς τις τάξεως των 4,5 και 4,6 ρίχτερ. Οι κάτοικοι βρίσκονται έντρομοι στους δρόμους μέχρι αυτή τη στιγμή κάτι το οποίο συνιστούν και οι ειδικοί καθώς οι δονήσεις είναι συνεχείς.

Οι σεισμολόγοι μάλιστα, δήλωσαν ότι έκπληκτοι από το μέγεθος του σεισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Λέκκας δήλωσε: «Τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη, Έχουμε να κάνουμε με κάτι παράλογο. Έχουμε έναν σεισμό μεγαλύτερο από ότι περιμέναμε.»

Την ώρα λοιπόν που οι ειδικοί δεν προέβλεπαν τον ισχυρό σεισμό, κάποιος χρήστης του Twitter φαίνεται πως έχει μαντικές ικανότητες καθώς έγραψε χτες τα ξημερώματα για τον σεισμό!

Δεν γνωρίζουμε αν ο χρήστης προσπάθησε να κάνει κάποια πλάκα, έριξε τα χαρτιά ή είναι χρονοταξιδιώτης όπως τον σχολιάζουν άλλοι «τουιτεράδες» ωστόσο το συγκεκριμένο «τουίτ» μόνο ανατριχίλα προκαλεί:

 

Οι απαντήσεις κάτω από το συγκεκριμένο τουίτ είναι χαρακτηριστικές:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός Κρήτη: Προφίλ στο Twitter προέβλεψε τι θα συμβεί;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.