ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός – Κρήτη: Τρεις εγκλωβισμένοι από την ισχυρή δόνηση σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο

Τον εγκλωβισμό τριών ανθρώπων σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός 5.8 ρίχτερ στην Κρήτη.
Σεισμός – Κρήτη: Τρεις εγκλωβισμένοι από την ισχυρή δόνηση σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο

Σεισμός – Κρήτη: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης, μετά τον ισχυρό σεισμό 5.8 ρίχτερ που έπληξε το νησί και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με αμέτρητες υλικές ζημιές.

Την ίδια στιγμή, το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στο Ηράκλειο που ήταν το επίκεντρο του σεισμού αλλά και στα γύρω χωρία, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για τρεις εγκλωβισμένους ανθρώπους στο Αρκαλοχώρι και τον Πατσίδερο.

Οι δύο άνθρωποι από το Αρκαλοχώρι και ο ένας από το Πατσίδερο έχουν εγκλωβιστεί μετά από που ζημιές που σημειώθηκαν σε κτίσματα και τις οποίες προκάλεσε ο σεισμός που ταρακούνησε την Κρήτη το πρωί της Δευτέρας (27/9).

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους κατοίκους.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν της τάξεως των 5,7 Ρίχτερ, ενώ το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα δυτικά-βορειοδυτικά της Άρβης στο Ηράκλειο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός – Κρήτη: Τρεις εγκλωβισμένοι από την ισχυρή δόνηση σε Αρκαλοχώρι και Πατσίδερο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.