ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός: Σε… πόλεμο οι σεισμολόγοι. -«Παραιτήσου να σώσεις την αξιοπρέπειά σου»

Η Ελλάδα και η Κρήτη... χορεύουν στο ρυθμό των Ρίχτερ, όμως οι σεισμολόγοι βρήκαν μια άλλη αιτία για να ανοίξουν... πόλεμο!
Σεισμός: Σε… πόλεμο οι σεισμολόγοι. -«Παραιτήσου να σώσεις την αξιοπρέπειά σου»

Η Ελλάδα και η Κρήτη… χορεύουν στο ρυθμό των Ρίχτερ, όμως οι σεισμολόγοι βρήκαν μια άλλη αιτία για να ανοίξουν… πόλεμο!

Αιτία για τη διαμάχη που έχουν οι σεισμολόγοι, είναι η υποψηφιότητα του Άκη Τσελέντη για τη θέση του διευθυντή στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Ο συνάδελφός του Γεράσιμος Παπαδόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook τον καλεί να παραιτηθεί κατηγορώντας τον ότι έχει προσκομίσει ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης, ενώ κατηγορεί ακόμα τον αρμόδιο Υφυπουργό Έρευνας ότι έχει συγκροτήσει μια επιτροπή που θα τον κρίνει με φιλικά του πρόσωπα.

Και ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος καταλήγει καλώντας τον Ακη Τσελέντη να παρατηθεί αν θέλει να σώσει την αξιοπρέπειά του.

Δείτε όσα πόσταρε ο Γ.Παπαδόπουλος:

«ΣΕΙΣΜΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. Α. ΤΣΕΛΕΝΤΗ!!

Μετά από 35 χρόνια παράλληλης πορείας δικαι

Αγαπητέ Συνάδελφε κ. Τσελέντη,ούμαι να σου απευθυνθώ δημόσια. Έθεσες και πάλι υποψηφιότητα για δ/ντής στο Γεωδυναμικό. Επειδή έχεις υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος, προσκόμισες χαρτιά για νεώτερη ηλικία, λίγες μέρες πριν λήξει η προθεσμία!

Η αλλαγή ηλικίας νομικά δε γίνεται δεκτή. Αλλά ούτε με την κοινή λογική στέκει. Γιατί αν ισχύει, μπήκες στο παν/μιο 15-16 χρόνων!!!

Συνεπώς, φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση τα μέλη της επιτροπής. Θα μου πεις ότι ο Υφυπουργός Έρευνας κ. Χρίστος Δήμας (Χρίστος Δήμας – Christos Dimas) συγκρότισε, όλως τυχαίως, μια πολύ φιλική επιτροπή.

Όλως τυχαίως ο φίλος σου ο κ. Π. Βαρώτσος, που μαζί κάνετε τις προγνώσεις επί 30 χρόνια, όλως τυχαίως ο κ. Κ. Συνολάκης #CostasSynolakis, επιστημονικός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Και άλλοι.

Παρ’ ολα αυτά δυσκολεύονται να πάρουν μερίδιο στη μη νομιμότητα. Για να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου, για να κρατήσουν και οι άλλοι τη δική τους, σε προτρέπω να δηλώσεις παραίτηση από υποψήφιος. Είναι το καλύτερο που σου μένει να κάνεις! Τώρα που έχεις λίγο χρόνο ακόμη!!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός: Σε… πόλεμο οι σεισμολόγοι. -«Παραιτήσου να σώσεις την αξιοπρέπειά σου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.