ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός στη Σάμο: ΣΟΚ- Νεκρά δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν!

Ο σεισμός στη Σάμο δυστυχώς  είχε και ανθρώπινες απώλειες, πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι δύο νέα άτομα έχασαν τη ζωή αφού καταπλακώθηκαν από τα χαλάσματα. Δύο παιδιά 15 και 17 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη Σάμο το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα...
Σεισμός στη Σάμο: ΣΟΚ- Νεκρά δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν!

Ο σεισμός στη Σάμο δυστυχώς  είχε και ανθρώπινες απώλειες, πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι δύο νέα άτομα έχασαν τη ζωή αφού καταπλακώθηκαν από τα χαλάσματα.

Δύο παιδιά 15 και 17 ετών έχασαν τη ζωή τους όταν καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε μετά τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη Σάμο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ανταποκριτή της ΕΡΤ, μετά τον σεισμό, δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 15 και 17 ετών, μαθητές Λυκείου, κατευθύνονταν προς την παραλία και πέρασαν από ένα στενό δρομάκι στην περιοχή Γεφυράκι, στην οδό Κανάρη, όταν έπεσε ο τοίχος κτιρίου.

Το αγόρι  ανασύρθηκε νεκρό, οι γιατροί έδιναν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το δεύτερο παιδί, ένα κορίτσι αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν.

Οι διασώστες και το ΕΚΑΒ έσπευσαν αμέσως και με τιτάνιες προσπάθειες απεγκλώβισαν τα δύο παιδιά, δυστυχώς όμως χωρίς τις αισθήσεις τους.

Τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σάμου και άλλοι τέσσερις στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, ενώ το ευτυχές είναι ότι δεν κινδυνεύει κάποιος εξ αυτών.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο διοικητής του νοσοκομείου, Σάμου Νίκος Στεφανής ανέφερε: «Υπάρχουν τραυματίες, αλλά όχι σοβαρά, κυρίως με ορθοπεδικά προβλήματα.

Εχουν ανακληθεί τα ρεπό και οι άδειες για όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, που βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Έχουν πέσει σπίτια, αλλά μεχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για εγκλωβισμένους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Σμύρνη: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και 120 τραυματίες (vids)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Σάμος: Videos από τις δραματικές στιγμές στο νησί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός Σάμος: Άνοιξαν οι δρόμοι έτοιμα να καταρρεύσουν τα σπίτια! (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός στη Σάμο: ΣΟΚ- Νεκρά δύο παιδιά που καταπλακώθηκαν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ