ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός τώρα με επίκεντρο τη Θήβα ταρακούνησε τη Βοιωτία!

Σεισμός που ταρακούνησε τη Θήβα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/09), με επίκεντρο την πόλη της Βοιωτίας, ενώ είχε μικρό εστιακό βάθος
Σεισμός τώρα με επίκεντρο τη Θήβα ταρακούνησε τη Βοιωτία!

Σεισμός που ταρακούνησε τη Θήβα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/09), με επίκεντρο την πόλη της Βοιωτίας, ενώ είχε μικρό εστιακό βάθος.

Παρότι μόλις 3,1 Ρίχτερ, ο μικρού μεγέθους σεισμός, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου της Αθήνας, είχε μικρό εστιακό βάθος.

Σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου της Αθήνας το εστιακό βάθος  ήταν στα 12,7 χιλιόμετρα και το επίκεντρο 2 χιλιόμετρα ανατολικά-βορειοανατολικά της Θήβας.

Πριν από δέκα μέρες είχε σημειωθεί και ένας σεισμός στην Αθήνα, με τη νδραστηριότητα να είναι έντονη τις τελευταίες μέρες.

Δείτε εδώ τα αναλυτικά στοιχεία του σεισμού:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός τώρα με επίκεντρο τη Θήβα ταρακούνησε τη Βοιωτία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.