ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός τώρα: «Ταρακούνησε» την Χαλκιδική

Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά νότια της Χαλκιδικής. Όπως προκύπτει από το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νότια του χωριού Συκιά στη Σιθωνία. Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 24 χιλιόμετρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Να σημειωθεί ότι τα...
Σεισμός τώρα: «Ταρακούνησε» την Χαλκιδική

Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά νότια της Χαλκιδικής.

Όπως προκύπτει από το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 11 χιλιόμετρα νότια του χωριού Συκιά στη Σιθωνία. Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 24 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μολότοφ στο αυτοκίνητο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Να σημειωθεί ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου.

Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός τώρα: «Ταρακούνησε» την Χαλκιδική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.