ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός-Τώρα: Ταρακουνήθηκε η μισή Ελλάδα!!

Σεισμός-Τώρα: Ταρακουνήθηκε η Αττική! Ηχηρή σεισμική δόνηση έγινε το μεσημέρι 6,6 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Σάμου. Ανησύχησαν οι πολίτες! Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός είχε ένταση 6,6 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και την αυτόματη λύση!  Διαβάστε ακόμα ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει Γκαρσία-Αλλάζει το σύστημα άμεσα...
Σεισμός-Τώρα: Ταρακουνήθηκε η μισή Ελλάδα!!

Σεισμός-Τώρα: Ταρακουνήθηκε η Αττική! Ηχηρή σεισμική δόνηση έγινε το μεσημέρι 6,6 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Σάμου. Ανησύχησαν οι πολίτες!

Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο σεισμός είχε ένταση 6,6 ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και την αυτόματη λύση!

Διαβάστε ακόμα

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει Γκαρσία-Αλλάζει το σύστημα άμεσα ο Πάμπλο!

Κορονοϊός: Νέα μέτρα ανακοινώνει την Παρασκευή ο Μητσοτάκης – Lockdown σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Βάλαμε μάσκα μέχρι και στο φόρο τιμής των ηρώων που θυσιάστηκαν για να ζούμε ελεύθεροι!

ΑΕΚ-Λέστερ 1-2: Τεντώθηκε όσο μπορούσε, αλλά…

Όλες οι ειδήσεις στο Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός-Τώρα: Ταρακουνήθηκε η μισή Ελλάδα!!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.