ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός τώρα: Ταρακουνήθηκε η Αττική!

Προκλήθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, στην επικοινωνία, αλλά και φθορές
Σεισμός τώρα: Ταρακουνήθηκε η Αττική!

Σεισμός τώρα: Ισχυρή σεισμική δόνηση “ταρακούνησε” την Αττική λίγη ώρα μετά τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Το επίκεντρο προσδιορίζεται 19 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και και σε μόλις 12 χιλιόμετρα βάθος.

Μετά τη σεισμική δόνηση φαίνεται πως υπήρξαν διάφορα προβλήματα επικοινωνίας λόγω υπερφόρτωσης δικτύου. Δεν ήταν εύκολο να επικοινωνήσει κανείς ούτε τηλεφωνικά, αλλά ούτε μέσω των social media. Σημειώθηκαν και προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Λεκανοπεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πρέπει να κάνουμε μετά από έναν σεισμό

Σεισμός τώρα: Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή σημαντικές καταστροφές. Ωστόσο, είναι πολλές οι κλήσεις που έχει λάβει η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει άτομα.

Από την πλευρά του ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για σεισμό 5,3 Ρίχτερ με το επίκεντρο να βρίσκεται 34χλμ. βορειοδυτικά της Αθήνας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός τώρα: Ταρακουνήθηκε η Αττική!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.