ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύζυγος Χαρδαλιά: «Δεν φοβόμαστε» είπε μετά την επίθεση στην επιχείρησή της

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά τοποθετήθηκε αναφορικά με την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις. «Δεν φοβόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων.
Σύζυγος Χαρδαλιά: «Δεν φοβόμαστε» είπε μετά την επίθεση στην επιχείρησή της

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά τοποθετήθηκε αναφορικά με την επίθεση με εμπρηστικούς μηχανισμούς στις δύο οικογενειακές επιχειρήσεις. «Δεν φοβόμαστε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η σύζυγος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου διεμήνυσε πως «δεν φοβόμαστε». Οι επιχειρήσεις της στον Βύρωνα έγιναν στόχοι εμπρηστικών επιθέσεων στις 01:45 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ίδια, με ανάρτησή της στα social media πήρε θέση για το περιστατικό τονίζοντας πως «σε ένα κράτος κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας!» Εκτός αυτού, ευχαρίστησε τις Αρχές και όσους την στήριξαν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα: 

«Φίλες και φίλοι μου μετά την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε η Point of You σήμερα, θα ήθελα και από εδώ να εκφράσω τη μόνη σκέψη που κυριεύει το μυαλό μου παρόλη την καταστροφή υλική και συναισθηματική, που υπέστη σήμερα η οικογένειά μου : ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!! Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν , ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου Nikos Hardalias B που στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!

Η αποκατάσταση προχωράει και θα δουλέψουμε όλο το βράδυ ώστε από αύριο να λειτουργήσει κανονικά και η υποδοχή μας και το κατάστημα με τα ενδύματα.

Δε θα τους κάνουμε το χατίρι !!!Οι ζωές μας, οι αξίες μας, τα πιστεύω μας είναι μη διαπραγματεύσιμα και δεν τρομοκρατούνται».

Τζόκερ 23/5: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας στον «δρόμο» για το καλοκαίρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σύζυγος Χαρδαλιά: «Δεν φοβόμαστε» είπε μετά την επίθεση στην επιχείρησή της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.