ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάφη αναψυχής που έχουν κατασχεθεί με μόλις 500 ευρώ! Πώς θα τα βρείτε

Σκάφη με τιμές για κάθε βαλάντιο δημοπρατεί την Παρασκευή (8/10) ο πρώην ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα.
Σκάφη αναψυχής που έχουν κατασχεθεί με μόλις 500 ευρώ! Πώς θα τα βρείτε

Τι και αν το καλοκαίρι αποτελεί πλέον παρελθόν; Ο πρώην ΟΔΔΥ ξεκινά δημοπρασία για εκατοντάδες σκάφη αναψυχής σε άκρως δελεαστικές τιμές.

Πώς μπορείτε να πάρετε μέρος; Η επίσκεψη των δημοπρατούμενων πλωτών επιτρέπεται έως και τις 7 Οκτωβρίου κατόπιν συνεννόησης με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία, ενώ η δημοπρασιία θα γίνει στην αποθήκη στη Μαγουλέζα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με το Α’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης, το Τελωνείο Πατρών, Λάρισας και Κω.

Το πρώτο σκάφος της λίστας

Το πρώτο σκάφος της δημοπρασίας αφορά σε ένα πολυεστερικό σκάφος με μήκος 8,8 μέτρα το οποίο φέρει εσωλέμβιο κινητήρα μάρκας Toyota και είναι μη κοινοτικό. Η τιμή εκκίνησή του έχει οριστεί σε μόλις 2.200 ευρώ.

Μεγάλο ιστιοφόρο

Το δεύτερο σκάφος της δημοπρασίας αφορά σε μια θαλαμηγό με μήκος 18,5 μέτρων και πλάτους 4,8 μέτρα η οποία φέρει δύο κινητήρες μάρκας General Motors αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το σκάφος είναι μη Κοινοτικό και έχει τιμή εκκίνησης 6.000 ευρώ.

Jet Ski

Αν αναζητά κανείς κάποιος Jet Ski τότε το Kawasaki 1100 STX που υπάρχει στη λίστα δημοπρασίας μάλλον θα τον εντυπωσιάσει καθώς η τιμή εκκίνησής του έχει οριστεί σε μόλις 700 ευρώ! Το σκάφος είναι μη Κοινοτικό.

Το φθηνότερο σκάφος

Το φθηνότερο σκάφος της δημοπρασίας τo φουσκωτό της Northstar έχει τιμή εκκίνησης μόλις 500 ευρώ και φέρει εξωλέμβιο κινητήρα Yamaha 50 ίππων. Το σκάφος είναι μη Κοινοτικό.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη σχετική λίστα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκάφη αναψυχής που έχουν κατασχεθεί με μόλις 500 ευρώ! Πώς θα τα βρείτε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.