ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΚΑΪ: Επίθεση τα ξημερώματα από κουκουλοφόρους με μολότοφ (vid)

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε τα ξημερώματα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, οι οποίοι πέταξαν τρεις μολότοφ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από το σημείο. Συγκεκριμένα οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά στο τείχος που υπάρχει στο σταθμό και πέταξαν στη συνέχεια τις τρεις μολότοφ. Μετά την επίθεση η αστυνομία δεν άργησε να γυρίσει, καθώς την εμφάνισή τους έκαναν τρία...
ΣΚΑΪ: Επίθεση τα ξημερώματα από κουκουλοφόρους με μολότοφ (vid)

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε τα ξημερώματα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, οι οποίοι πέταξαν τρεις μολότοφ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Συγκεκριμένα οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά στο τείχος που υπάρχει στο σταθμό και πέταξαν στη συνέχεια τις τρεις μολότοφ.

Μετά την επίθεση η αστυνομία δεν άργησε να γυρίσει, καθώς την εμφάνισή τους έκαναν τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας Δίας, ενώ ήδη είχε κινητοποιηθεί η ασφάλεια του σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πτολεμαΐδα: Περιφορά του Επιτάφιου, πάνω σε αγροτικό! (vid)

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες άμεσα, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες και να συλληφθούν.

Μάλιστα ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ μίλησε για την επίθεση λέγοντας:

«Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΚΑΪ: Επίθεση τα ξημερώματα από κουκουλοφόρους με μολότοφ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.