ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκαρμούτσος – Εστίαση: «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε το προσωπικό να εμβολιαστεί»

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από τρεις ημέρες, μίλησε ο σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου.
Σκαρμούτσος – Εστίαση: «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε το προσωπικό να εμβολιαστεί»

Σκαρμούτσος: Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από τρεις ημέρες, μίλησε ο σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναφέρθηκε στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και τον προβληματισμό που προκαλούν τα νέα μέτρα στους επαγγελματίες στην εστίαση.

Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος σεφ:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα και έχουμε γι’ ακόμα μία φορά να αντιμετωπίσουμε ένα θλιβερό γεγονός. Ότι τα κρούσματα ανεβαίνουν τόσο πολύ και τόσο γρήγορα. Είναι κάτι που νομίζω κανένας από εμάς δεν περίμενε. Ιδιαίτερα όταν ανοίξαμε τον Μάιο που τα πράγματα πήγαιναν πάρα πολύ καλά.

Πρέπει να πω ότι όλοι οι επιχειρηματίες της εστίασης, από τη δική μας πλευρά, προσπαθήσαμε να τηρήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα τα μέτρα που είχε θέσει η κυβέρνηση.

Παρ’ όλα αυτά αντιμετωπίζουμε μία καινούργια πραγματικότητα, η οποία είναι φοβερά δύσκολη. Πιστέψτε με, είναι τρομερό άγχος καθημερινά που αντιμετωπίζουμε για να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τα κρούσματα από τους χώρους εστίασης είτε αυτό αφορά στο προσωπικό μας, είτε σε μας τους ίδιους, είτε στους πελάτες μας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό, όμως, η εστίαση να μην ξανακλείσει. Οποιαδήποτε μέτρα κι αν πάρουμε αυτή τη στιγμή, όσο σκληρά κι αν ακούγονται, πρέπει -και έχουμε κοινωνική ευθύνη- να τα τηρήσουμε, να μην ξεφύγουμε καθόλου απ’ τα μέτρα, γιατί κάποιοι συνάδελφοι ίσως ξέφυγαν λίγο, και είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον κλάδο ζωντανό».

Θυμηθείτε τι έλεγε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πριν από μερικές ημέρες για την εστίαση:

 

Δείτε τις σημερινές (15/7) του δηλώσεις:

 

Διαβάστε ακόμη:

Το «έξυπνο» deal που συζητούν ΠΑΟΚ και Πάρμα

Κορονοϊός: Ξανά πάνω από 2.500 τα κρούσματα – Οι νέοι αριθμοί

MasterChef: Η απίθανη πατέντα που έχει κάνει ο Διονύσης στο εστιατόριο που δουλεύει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκαρμούτσος – Εστίαση: «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε το προσωπικό να εμβολιαστεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!