ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΚΕΑΝΑ: «Η εστίαση πέθανε» – Συγκλονιστικό βίντεο για τα… σκληρά μέτρα (vid)

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) παρουσίασε ένα τρομερό βίντεο για τα μέτρα λόγω κορονοϊού
ΣΚΕΑΝΑ: «Η εστίαση πέθανε» – Συγκλονιστικό βίντεο για τα… σκληρά μέτρα (vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο παρουσίασε ο ΣΚΕΑΝΑ, ώστε να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση «σκοτώνοντας την εστίαση».

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) εκφράζει με ένα τρομερό βίντεο τη διαμαρτυρία του για τα μέτρα που έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη… ζημιά στην εστίαση.

Τα καταστήματα εστίασης παραμένουν για μήνες κλειστά λόγω του lockdown, με το βίντεο να καταγγέλλει τα σκληρά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση τα οποία έχουν πλήξει σοβαρά τον κλάδο της εστίασης, του πολιτισμού και του τουρισμού. Κλείνοντας, αναφέρει «Ποιος έχει σειρά; Δεν θα σωπάσουμε. Σεβόμενοι πάντα τη δημόσια υγεία».

Το βίντεο γυρίστηκε από τη θεατρική ομάδα Bad Eggs, στο θέατρο Λιθογραφείο και τη σκηνοθεσία έκανε ο Κωνσταντίνος Λιόπετας.

Σαρηγιάννης: «Τρίτο κύμα πανδημίας τον Απρίλιο στην Αττική»

Απόκριες: Πώς θα γιορταστούν φέτος – Καρναβάλια χωρίς καρναβαλιστές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΚΕΑΝΑ: «Η εστίαση πέθανε» – Συγκλονιστικό βίντεο για τα… σκληρά μέτρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.