ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκυλακάκης: «Τον Μάρτιο ανοίγει η αγορά»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως στις 16 Μαρτίου θα ανοίξει και πάλι η αγορά.
Σκυλακάκης: «Τον Μάρτιο ανοίγει η αγορά»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως στις 16 Μαρτίου θα ανοίξει και πάλι η αγορά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, σε δηλώσεις του στο Mega μίλησε για την κατάσταση με τον Κορονοϊό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως η αγορά θα ανοίξει πάλι στις 16 Μαρτίου.

Για την οικονομική στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων, υποστήριξε πως «το διαθέσιμο ποσό είναι πεπερασμένο και με αυτό θα πορευτούμε». Εξέφρασε την ελπίδα πως δε θα χρειαστεί να τεντωθεί άλλο το σκοινί της οικονομίας με πρόσθετες παρατάσεις.

Για τα ενοίκια είπε πως ελπίζει ότι οι επόμενες μήνες θα είναι μήνες εξομάλυνσης και θα χρειαστούν επιπλέον μέτρα στήριξης πέρα αυτών που έχουν εξαγγελθεί.

«Υπάρχει σχέδιο αλλά δεν είναι ειλημμένη απόφαση», δήλωσε σχετικά.

Αναφορικά με το λιανεμπόριο, υποστήριξε πως το κομμάτι εκείνο της αγοράς που είναι ανοικτό δείχνει καλά νούμερα και η εικόνα των εσόδων είναι καλύτερη από εκείνη του Ιανουαρίου.

«Συνεπώς υπάρχει μια πιθανότητα ανάκαμψης της οικονομίας αρκετά δυναμική», συμπέρανε.

Πηγή: Thestival.gr

Μιχαΐλοβιτς: «Θα είναι σοκ για τους παίκτες όταν θα μπουν σε γεμάτα γήπεδα»

Survivor trailer 28/2: Πανηγύρι για την αποχώρηση της Ανθής στους Κόκκινους – «Ακούστηκαν οι προσευχές μου» (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκυλακάκης: «Τον Μάρτιο ανοίγει η αγορά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.