ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκύρος: Τραγωδία με 49χρονη – «Έσβησε» στη θάλασσα

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές της 49χρονης Αθηναίας δικηγόρου, Ελένης Συκαρά, η οποία παραθέριζε στη Σκύρο μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους… Σκύρος: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (21-07-2020) όταν η 49χρονη έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία «Πεύκος». Λουόμενοι την έβγαλαν...
Σκύρος: Τραγωδία με 49χρονη – «Έσβησε» στη θάλασσα

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές της 49χρονης Αθηναίας δικηγόρου, Ελένης Συκαρά, η οποία παραθέριζε στη Σκύρο μαζί με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τους…

Σκύρος: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (21-07-2020) όταν η 49χρονη έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που κολυμπούσε στην παραλία «Πεύκος».

Λουόμενοι την έβγαλαν στην ακτή προσπαθώντας να την επαναφέρουν, ενώ ταυτόχρονα έσπευσαν στο σημείο γιατροί του νησιού αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο την μετέφερε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η κηδεία της θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (24-07-2020) στο Δημοτικό Κοιμητήριο Δάφνης στην Αττική.

Η 49χρονη ήταν δικηγόρος Αθηνών και διατηρούσε το δικηγορικό γραφείο στο Χαλάνδρι.

«Πήγαμε για διακοπές στη Σκύρος την Κυριακή (19-07-2020) και μετά από δύο μέρες μας βρήκε αυτό… Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και τον κόσμο που έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν…», τόνισε στο EviaZoom.gr, ο σύζυγος της, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

Πηγή: EviaZoom.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκύρος: Τραγωδία με 49χρονη – «Έσβησε» στη θάλασσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.