ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκλαβενίτης: Κάνει την ανατροπή και στη Θεσσαλονίκη

Δυναμικά και στην Θεσσαλονίκη μπαίνει ο Σκλαβενίτης μετά την επιτυχή συνεργασία με το efood και την δωρεάν κατ’ οίκων παράδοση προϊόντων, εκεί όπου θα εξυπηρετεί δεκάδες περιοχές. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν τα ψώνια τους στην πόρτα τους άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση αποστολής, επιλέγοντας ανάμεσα σε ​2.500+​ βασικά προϊόντα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Σκλαβενίτης: Κάνει την ανατροπή και στη Θεσσαλονίκη

Δυναμικά και στην Θεσσαλονίκη μπαίνει ο Σκλαβενίτης μετά την επιτυχή συνεργασία με το efood και την δωρεάν κατ’ οίκων παράδοση προϊόντων, εκεί όπου θα εξυπηρετεί δεκάδες περιοχές.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν πλέον να παραλαμβάνουν τα ψώνια τους στην πόρτα τους άμεσα και χωρίς επιπλέον χρέωση αποστολής, επιλέγοντας ανάμεσα σε ​2.500+​ βασικά προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 28 μεταλλάδες Έλληνες τραγουδούν μαζί στην καραντίνα (vid)

Οι περιοχές που εξυπηρετούνται για την ώρα από τα supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι οι: Κέντρο, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Άνω Πόλη, Εύοσμος, Καλαμαριά, Αγία Τριάδα, Τριανδρία, Ανάληψη, Αγία Τριάδα, Περαία, Ευκαρπία, Θέρμη, Νεάπολη και Επανομή. Σ​ύντομα​ θ​α είναι διαθέσιμα ακόμα περισσότερα καταστήματα, όπως και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το κατάστημα.

Απαραίτητη είναι η ​ηλεκτρονική πληρωμή της παραγγελίας​ (ελάχιστη αξία παραγγελίας: 30€), ενώ η παράδοση​ τ​ης πραγματοποιείται α​υθημερόν ​για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα​ γ​ια παραγγελίες μετά τις 4μμ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκλαβενίτης: Κάνει την ανατροπή και στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.