ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκλαβενίτης: Θύμα νέας απάτης – Τρέχουν πλαστό διαγωνισμό σε βάρος του

Θύμα νέας απάτης έπεσε η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης καθώς επιτήδειοι τρέχουν πλαστό διαγωνισμό σε βάρος του!
Σκλαβενίτης: Θύμα νέας απάτης – Τρέχουν πλαστό διαγωνισμό σε βάρος του

Σκλαβενίτης: Λίγες μόλις ημέρες μετά την πρώτη φορά που η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Σκλαβενίτης έπεσε θύμα απάτης με υποκλοπή προσωπικών δεδομένων των πολιτών, μια νέα απάτη σε βάρος του έχει προκαλέσει αναστάτωση στους πελάτες.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, μετά την έκτακτη ανακοίνωση για την ίδια και τον ανταγωνισμό της, καταγγέλλουν δήθεν διαγωνισμό τον οποίον «τρέχουν» επιτήδειοι έχουν σκοπό να εξαπατήσουν τους καταναλωτές.

Μάλιστα η γνωστή αλυσίδα τροφίμων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους πελάτες του προκειμένου να μην πέσουν θύματα της απάτης αυτής.

Η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

«Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

Συστήνεται οι λήπτες των επικίνδυνων αυτών μηνυμάτων ή ενημερώσεων να μην προβούν σε “άνοιγμα” αυτών, να τα διαγράψουν άμεσα από το κινητό τους τηλέφωνο ή άλλη συσκευή και σε καμία περίπτωση να μην καταχωρίσουν προσωπικά τους στοιχεία.

Σε περίπτωση τυχόν καταχώρισης προσωπικών στοιχείων, συστήνεται να γίνει άμεσα επικοινωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (τηλ. 11188, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας:

στα τηλέφωνα 800 117 7777 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση) και 214 100 9999 (αστική χρέωση)

και με αποστολή e-mail στο: info@sklavenitis.com»

Δείτε παρακάτω τον ψεύτικο διαγωνισμό που «τρέχει» στο διαδίκτυο.

Σκλαβενίτης: Θύμα νέας απάτης - Τρέχουν πλαστό διαγωνισμό σε βάρος του

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή Απάτη: Αν δείτε αυτό το SMS στο κινητό μην το ανοίξετε

Τηλεφωνική απάτη: Πώς αποκτούν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς – Τι λένε

ΑΕΚ – Gazzetta dello Sport: «Συμφώνησε με Τορίνο για Φάλκε»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκλαβενίτης: Θύμα νέας απάτης – Τρέχουν πλαστό διαγωνισμό σε βάρος του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.