ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SMS 13033: Αυτό πρέπει να στείλουμε για τα καταστήματα, τόση ώρα έχουμε

SMS 13033: Χρονικό όριο δύο ωρών ξεκινά να ισχύει με το άνοιγμα των καταστημάτων από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Κυβέρνηση.
SMS 13033: Αυτό πρέπει να στείλουμε για τα καταστήματα, τόση ώρα έχουμε

SMS 13033: Χρονικό όριο δύο ωρών θα έχουν στη διάθεσή τους όσοι πολίτες θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους στα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα από τη Δευτέρα (18/1).

Συγκεκριμένα οι καταναλωτές θα πρέπει να αποστέλλουν SMS στο 13033 το οποίο όμως θα πρέπει να επιδεικνύουν σε περίπτωση ελέγχου από τις αρχές, προκειμένου να μπορούν να αποδείξουν το χρονικό όριο των δύο ωρών.

Έτσι κάθε πολίτης θα πρέπει να διατηρεί τα SMS στο 13033 για τουλάχιστον δύο ώρες. Δεν θα πρέπει να σβήνετε το SMS στο 13033, προκειμένου, σε περίπτωση ελέγχου, να αποδείξουν ότι δεν έχει ξεπεραστεί το χρονικό όριο των δύο ωρών που έχει τεθεί σε ισχύ.

Από τη Δευτέρα ξεκινά η ελεύθερη λειτουργία του λιανικού εμπορίου, χωρίς ραντεβού ενώ μαζί με τα καταστήματα θα ανοίξουν και κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και ΚΤΕΟ. Παρακάτω διαβάστε τους ειδικούς ώρους λειτουργίας των καταστημάτων από Δευτέρα.

Καταστήματα: Οι ειδικοί όροι λειτουργίας τους

Απόσταση μεταξύ θέσεων εργασίας: 2 μέτρα.

Οι πελάτες θα προσέρχονται μόνο κατόπιν ραντεβού, μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μέσων.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους, να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα
επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας για το προσωπικό και τους πελάτες.

Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Προαιρετική λειτουργία την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τηλεθέαση: Απίστευτη πρωτιά χθες για το Nickelodeon

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει ο Σάντσες, ξεχωριστά ο Βιγιαφάνιες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «SMS 13033: Αυτό πρέπει να στείλουμε για τα καταστήματα, τόση ώρα έχουμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.