ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SMS-13033: Τι ισχύει για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προανήγγειλε και ανέλυσε όλα τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο στην Αττική. Τι ισχύει για τα SMS-13033 κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας.
SMS-13033: Τι ισχύει για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προανήγγειλε και ανέλυσε όλα τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο στην Αττική. Τι ισχύει για τα SMS-13033 κατά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

SMS-13033: Η Αττική μπαίνει από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου σε αυστηρό καθεστώς lockdown. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς ανέλυσε την εφαρμογή των νέων μέτρων που πάρθηκαν και θα εφαρμοστούν από την αυριανή ημέρα.

Τι ισχύει για απαγόρευση κυκλοφορίας, SMS 13033 με κωδικό 

  • Μάσκα υποχρεωτική σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους
  • Απαγόρευση κυκλοφορίας 21:00 – 05:00 καθημερινές, 18:00-05:00 Σαββατοκύριακα
  • SMS στο 13033 για όλες τις μετακινήσεις
  • Δεν αλλάζει ο κωδικός 6 για άθληση – Ισχύει η μετακίνηση εντός όλης της περιφέρειας – Δεν απαγορεύονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

    Επιτρέπονται:

    • από και προς την εργασία για λόγους υγείας
    • προς τον σκοπό εφάπαξ μετάβασης στον τόπο της μόνιμης κατοικίας
    • για μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
    • για εφάπαξ μετάβαση φοιτητή / φοιτήτριας ή σπουδαστή/σπουδάστριας από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα όπου εδρεύει το Τμήμα / η Σχολή Επιστημών Υγείας Α.Ε.Ι., η Σχολή Αξιωματικών ή η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ή η Σχολή Αξιωματικών ή Πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος ή η Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων ή η Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για λόγους σπουδών, ή για εφάπαξ μετάβαση μαθητή/μαθήτριας, εξεταζόμενου / εξεταζόμενης από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα που εδρεύει ο φορέας/εξεταστικό κέντρο για λόγους διεξαγωγής εξετάσεων.
    • για μια μετακίνηση με επιστροφή φοιτητή/φοιτήτριας, με τη συνοδεία ενός ακόμη προσώπου, από τον τόπο μόνιμης κατοικίας στην περιφερειακή ενότητα όπου εδρεύει το Τμήμα/η Σχολή όπου ο/η φοιτητής/τρια φοιτά και μισθώνει το ακίνητο προς τον σκοπό μεταφοράς οικοσκευής μετά από λύση της σύμβασης μίσθωσης της φοιτητικής οικίας, εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών από την έναρξη μετακίνησης προς τον εν λόγω σκοπό.
    • προς το σκοπό συγκομιδής αγροτικών προϊόντων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «SMS-13033: Τι ισχύει για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.