ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SMS στο 13033: Πότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε μηνύματα

Εδώ και πάνω από ένα έτος η αποστολή μηνύματος προκειμένου να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.
SMS στο 13033: Πότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε μηνύματα

SMS στο 13033: Εδώ και πάνω από ένα έτος η αποστολή μηνύματος προκειμένου να μπορέσουμε να κυκλοφορήσουμε, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας.

SMS στο 13033: Είναι σίγουρα μια κατάσταση δύσκολη και καθόλου βολική, καθώς δεν μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα όπως θέλουμε, όπου θέλουμε και όταν το θέλουμε. Πιθανότατα εντός του Μαΐου η υποχρεωτική αυτή αποστολή μηνύματος για την κυκλοφορία των πολιτών.

Γεγονός που θα κάνει τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη και ουσιαστικά θα σημάνει την επιστροφή στην κανονικότητα σε μεγάλο βαθμό. Τουλάχιστον όσον αφορά τις μετακινήσεις μας που πλέον θα είναι ελεύθερες.

Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Εφόσον ανοίξει η εστίαση, άμα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θεωρώ ότι πλέον θα λείπουν και οι λόγοι (για SMS στο 13033). Νομίζω ότι ο καθοριστικός μήνας για όλα αυτά θα είναι ο Μάης», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι μακάρι να τελείωναν και από αύριο τα SMS ωστόσο χρειάζεται για έναν μήνα ακόμη λίγη αυτοσυγκράτηση και αυτοπεριορισμός από όλους.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «SMS στο 13033: Πότε θα σταματήσουμε να στέλνουμε μηνύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.