ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση

Την εισαγγελική παρέμβαση έφεραν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη
Σοφία Μπεκατώρου: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της Σοφία Μπεκατώρου, με την Εισαγγελία Αθηνών να διατάζει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας διέταξε το απόγευμα του Σαββάτου η Εισαγγελία Αθηνών, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις από την ολυμπιονίκη και αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφίας Μπεκατώρου, σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγελε ότι υπέστη από τον παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αριστείδη Αδαμόπουλο.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα με την έναρξη προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη η Ολυμπιονίκης να καταθέσει όσα έχει ισχυριστεί, ανεξάρτητα αν η καταγγελλόμενη πράξη σε βάρος της κ. Μπεκατώρου έχει ήδη παραγραφεί.

Η Σοφία Μπεκατώρου ενδέχεται να έχει αναφερθεί στη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον κατονομαζόμενο παράγοντα, όταν κατέθεσε στο πλαίσιο έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, η οποία εκκίνησε έπειτα από καταγγελίες του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιαχείριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας.

Αριστείδης Αδαμόπουλος: Τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Αριστείδης Αδαμόπουλος: Μέλος της Ν.Δ. – Ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα μετά την κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοφία Μπεκατώρου: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις αποκαλύψεις για την κακοποίηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.