ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Στήριξη στον αθλητή τζούντο που τραυματίστηκε σοβαρά

Σοφία Μπεκατώρου: Στήριξη της πρωταθλήτριας ιστιοπλοϊας στον πρωταθλητή τζούντο, Άρη Λεωνίδη, που δίνει αγώνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό.
Σοφία Μπεκατώρου: Στήριξη στον αθλητή τζούντο που τραυματίστηκε σοβαρά

Σοφία Μπεκατώρου: Στήριξη της πρωταθλήτριας ιστιοπλοϊας στον πρωταθλητή τζούντο, Άρη Λεωνίδη, που δίνει αγώνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αυχένα.

«Φίλε Άρη, καλή δύναμη, κουράγιο και επιμονή στο δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης, στην ΦΙΑΠ του ΚΑΤ. Τα ξέρω», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η Σοφία Μπεκατώρου.

«Τα έχω περάσει κι εγώ με παρόμοιο τραυματισμό (σύμπτωση, κι εγώ στην Κροατία είχα τραυματιστεί…) το 2004 και με εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στάθηκα στα πόδια μου εγκαίρως για τους αγώνες», υπογράμμισε η δύο φορές ολυμπιονίκης ιστιοπλόος.

«Μην ξεχνάς την υπόσχεση για μια γνωριμία με το τζούντο!!», κατέληξε η Σοφία Μπεκατώρου στο μήνυμά της προς τον πρωταθλητή τζούντο, που δίνει την μάχη του.

Να σημειωθεί ότι η υγεία του αθλητή βελτιώνεται συνεχώς, ανταποκρίνεται στην θεραπεία και υπάρχει αισιοδοξία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοφία Μπεκατώρου: Στήριξη στον αθλητή τζούντο που τραυματίστηκε σοβαρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.