ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοφία Μουτίδου: «Εσύ ρε μ@λ@@@ δεν ήσουν όταν μας γ@@@@ από παντού»

Επίθεση εξαπέλυσε η Σοφία Μουτίδου μέσω των Social Media με αποδέκτες ορισμένους συναδέλφους της που.. αρνούνται να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στον χώρο!
Σοφία Μουτίδου: «Εσύ ρε μ@λ@@@ δεν ήσουν όταν μας γ@@@@ από παντού»

Επίθεση εξαπέλυσε η Σοφία Μουτίδου μέσω των Social Media με αποδέκτες ορισμένους συναδέλφους της που.. αρνούνται να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στον χώρο!

Σοφία Μουτίδου: Ηχηρό μήνυμα με αποδέκτες πολλούς συναδέλφους της έστειλε η Σοφία Μουτίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μία αποστομωτική απάντηση, σε αυτούς που επιλέγουν να σιωπήσουν ακόμα και τώρα, έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί και τις σοκαριστικές ιστορίες βιασμού και κακοποίησης που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας έσπευσε να δώσει η Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί ορισμένες από τις σκέψεις της, με τους ακολούθους της.

Η ίδια έγραψε λοιπόν τα εξής: «Και βγάλτε τα metoo και μη σκατού. Απλά όταν έρχεται η ώρα μιλήστε υπέρ άλλων. Ή πείτε αυτά που σας συνέβησαν. Και όχι κοτζάμ άνθρωποι 50 plus να λέτε, δεν θέλω να στεναχωρήσω τη μάνα μου. Για ποιο πράγμα;

Που σας καταπάτησε κάποιος; Τι να πουν τα παιδιά που βγήκαν και είχαν να αντιπαρέλθουν όλη την Ελλάδα; Και να πουν δημόσια ότι βιάστηκαν με μονόζυγα. Αυτά μάνα δεν έχουν; Που θα πληγωθεί;

Γιατί θα έπρεπε να μιλήσω τώρα!!” Ευτυχώς δεν ήμουν παρούσα (αλλά τα είχα ακούσει όλα)! Ούτε όταν είχε έρθει η ώρα να μιλήσετε για καταφανή εργασιακό βιασμό, σφυρίζατε κοιτάζοντας το ταβάνι ή ξορκίζατε το κακό φτύνοντας τον κόρφο σας.

Τα μούτρα σας να φτύνετε καλύτερα.

Άιντε όλοι, με κορδέλες επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι και μι του.

Κι όταν μιλάμε εμείς με κάθε ευκαιρία τραμπουκισμού εσείς να πίνεται καφέ με την ηδονική ηρεμία του “μακριά από εμάς” και του “μη μιλάς, εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα;”. Αν περίμενε το φίδι από σας… Σειχτίρ νε. Αηδία»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοφία Μουτίδου: «Εσύ ρε μ@λ@@@ δεν ήσουν όταν μας γ@@@@ από παντού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.