ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Άγνωστος βίασε 83χρονη και της προκάλεσε βαριά τραύματα στο κεφάλι

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πρέβεζα. Σοκ προκαλεί η βαναυσότητα με την οποία ξέσπασε ο δράστης σε μία 83χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Ο άνδρας που μπήκε στο σπίτι της, την ακινητοποίησε και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost την βίασε ενώ...
Σοκ: Άγνωστος βίασε 83χρονη και της προκάλεσε βαριά τραύματα στο κεφάλι

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Πρέβεζα.

Σοκ προκαλεί η βαναυσότητα με την οποία ξέσπασε ο δράστης σε μία 83χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο άνδρας που μπήκε στο σπίτι της, την ακινητοποίησε και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Epiruspost την βίασε ενώ στη συνέχεια την χτύπησε προκαλώντας πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι.

Πρόκειται για πρωτοφανές περιστατικό που έχει σοκάρει τους γιατρούς αλλά και τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι – Το μήνυμα της Ιωάννας: «Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε όλη τη ζωή»

Η 83χρονη ζούσε μόνη της και εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση από συγγενικά της πρόσωπα.

Στο συμπέρασμα ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν μόνο σεξουαλικά οδηγεί το γεγονός ότι ο δράστης δεν αφαίρεσε τίποτα από το σπίτι.
Τα πάντα ήταν τακτοποιημένα ενώ στη θέση τους βρισκόταν όλα τα προσωπικά αντικείμενα και τα χρήματα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές και φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο δράστη.

Η έρευνα εντοπίζεται κυρίως στο χώρο των αλλοδαπών που ζουν στην περιοχή.

Συνελήφθη Πακιστανός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας Πακιστανός, ο οποίος είχε εργασιακή σχέση με την άτυχη ηλικιωμένη και αυτό εξηγεί πώς δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι.

Ο αλλοδαπός ήταν μεταξύ αυτών που προσήχθησαν όταν αποκαλύφθηκε το σοβαρό περιστατικό και φέρεται να ομολόγησε. Ωστόσο, ο λόγος που ξυλοκόπησε την 83χρονη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία, ο δράστης της επίθεσης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, τουλάχιστον με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε επειδή η άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ: Άγνωστος βίασε 83χρονη και της προκάλεσε βαριά τραύματα στο κεφάλι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.