ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Έκανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες

Σοκ: Έκανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη - Έπειθε τα υποψήφια θύματά του να επιβιβαστούν στο όχημά του.
Σοκ: Έκανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη - Έπειθε τα υποψήφια θύματά του να επιβιβαστούν στο όχημά του.

Σοκ: Έκανε τον αστυνομικό και βίαζε γυναίκες στη Θεσσαλονίκη – Έπειθε τα υποψήφια θύματά του να επιβιβαστούν στο όχημά του για υποτιθέμενο έλεγχο.

Ο δράστης, αφού οδηγούσε τις γυναίκες σε ερημικά σημεία τις βίαζε.

Μάλιστα, ο 38χρονος άντρας ήταν μέχρι τον Φεβρουάριο στη φυλακή για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με καταγγελίες και στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε οτι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα 15 – 20 Μαρτίου 2021, προσέγγισε τρείς γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό και αφού τις έπεισε να επιβιβαστούν στο όχημά του με την πρόφαση διενέργειας ελέγχου, τις οδήγησε σε σημεία όπου μπορούσε να δράσει ανενόχλητος, οπότε και προχώρησε, κατά περίπτωση, στις προαναφερόμενες πράξεις.

Στην κατοχή του δράστη αλλά και σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που τον συνδέουν με τις υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι, ο 38χρονος άντρας είχε συλληφθεί το 2010 κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την οποία είχε εκτίσει ποινή κάθειρξης μέχρι την υπό όρους αποφυλάκισή του τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ