ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Φερί μποτ ψαρεύει μικρό κοριτσάκι στο Ρίο Αντίρριο

Ρίο Αντίρριο: Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν από την παραλία του Αντιρρίου ένα ανήλικο κοριτσάκι – τεσσάρων ετών συμφωνα με το Λιμενικό – παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα για, τουλάχιστον 500 μέτρα, πάνω σε ένα μικρό σωσίβιο σε σχήμα μονόκερου. Το μικρό κορίτσι είχε πάει στην παραλία με την μητέρα του και για...
ΣΟΚ! Φερί μποτ ψαρεύει μικρό κοριτσάκι στο Ρίο Αντίρριο

Ρίο Αντίρριο: Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν από την παραλία του Αντιρρίου ένα ανήλικο κοριτσάκι – τεσσάρων ετών συμφωνα με το Λιμενικό – παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα για, τουλάχιστον 500 μέτρα, πάνω σε ένα μικρό σωσίβιο σε σχήμα μονόκερου.

Το μικρό κορίτσι είχε πάει στην παραλία με την μητέρα του και για ελάχιστα δευτερόλεπτα το ρεύμα της θάλασσας στο Ρίο Αντίρριο την απομάκρυνε πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να την πιάσει.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και το Λιμενικό της περιοχής έβγαλε σημα κινδύνου προς το πλησιέστερο πλοίο, προκειμένου να σωθεί το αβοήθητο κοριτσάκι.

Ένα φέρι μποτ το οποίο προσέγγιζε εκείνη την ώρα το λιμάνι του Αντιρρίου, έλαβε την ειδοποίηση και χωρίς δεύτερη σκέψη ο καπετάνιος του πλοίου ΕΓΟΓ «Σαλαμινομάχος» έσπευσε να βοηθήσει την τετράχρονη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ! Φερί μποτ ψαρεύει μικρό κοριτσάκι στο Ρίο Αντίρριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.