ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ: Η Πακιστανική κυβέρνηση διαρρέει ότι ο Γεωργιάδης ζήτησε 500.000 εργάτες! – Τελειώνουν την Ελλάδα με ολόκληρες μετακινήσεις πληθυσμών!

Η Πακιστανική κυβέρνηση εκθέτει το Μαξίμου που έκανε λόγο για μόνο 30.000 εργάτες - Αντικατάσταση πληθυσμών φέρνει η κατάπτυστη τροπολογία Καιρίδη!
ΣΟΚ: Η Πακιστανική κυβέρνηση διαρρέει ότι ο Γεωργιάδης ζήτησε 500.000 εργάτες! – Τελειώνουν την Ελλάδα με ολόκληρες μετακινήσεις πληθυσμών!

Εάν οι διαρροές που έρχονται από την κυβέρνηση του Πακιστάν αληθεύουν, τότε έχουμε να κάνουμε με μια απίστευτη εξαπάτηση του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη που φαίνεται να προωθεί μια τρομακτική αλλοίωση του πληθυσμού. Η ανθελληνική τροπολογία Καιρίδη που νομιμοποιεί δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ψηφίστηκε από άπαντες τους «ντεμέκ» πατριώτες της ΝΔ, πλην του Αντώνη Σαμαρά.

Οι τραγικές δικαιολογίες γι’ αυτό το νομοσχέδιο ήταν ότι οι Έλληνες δεν… δουλεύουν σε αγροτικές δουλειές και ότι οι ελιές θα μείνουν… αμάζευτες. Για να κάμψουν τις αντιδράσεις οι κυβερνητικοί, ισχυρίστηκαν ότι το νομοσχέδιο αφορά 30.000 αλλοδαπούς που θα απορροφηθούν σε αγροτικές εργασίες. Μόνο που η ίδια η κυβέρνηση του Πακιστάν διαρρέει ότι ο αριθμός των αλλοδαπών εργατών που έχει ζητηθεί από την Ελλάδα είναι δεκαεξαπλάσιος!

Ούτε 30.000, ούτε 100.000, ούτε 200.000, αλλά 500.000 Πακιστανούς εργάτες φέρεται να ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το Πακιστάν για να πάρουν άδεια διαμονής και εργασίας! Αυτό ισχυρίστηκε ο Jawad Sohrab Malik, ειδικός Βοηθός του Πρωθυπουργού για Πακιστανούς στο εξωτερικό για την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος κάνει λόγο για εργάτες που θα απασχοληθούν στον τομέα των δομικών κατασκευών!

Άρα εκτός από τον τρομακτικό αριθμό νομιμοποιήσεων για τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρεται να είπε ψέματα αποκρύπτοντάς τον, αναδεικνύεται και δεύτερο μεγάλο ψεύδος, αφού η απορρόφηση εργατικού δυναμικού δεν φαίνεται να αφορά μόνο τις γεωργικές εργασίες, αλλά και τον ευρύτατο κατασκευαστικό κλάδο!

Συγκεκριμένα ο Jawad Sohrab Malik έγραψε στο «X»: «Η συνάντησή μου με τον Έλληνα Υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ήταν εξαιρετικά παραγωγική στη διερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. InShaAllah (σ.σ. δηλαδή είναι θέλημα Θεού) τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Jawad Sohrab Malik εκθέτουν βαρύτατα τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έως τώρα δεν έχει απαντήσει αν είπε ψέματα στον ελληνικό λαό. Μισό εκατομμύριο ισλαμιστές έποικοι (και αυτοί αφορούν μόνο το Πακιστάν), δηλαδή περίπου το 4,5% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας, θα έρθει να προστεθεί σταδιακά στα ήδη εγκατεστημένα εκατομμύρια μεταναστών (λαθραίων και νόμιμων);

Χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική ενσωμάτωσης και χωρίς μέριμνα για το αν οι πολιτισμικές διαφορές ενός τόσο μεγάλου μουσουλμανικού πληθυσμού δημιουργήσει τεράστιους κινδύνους για την εθνική ασφάλεια, αλλά και εκτόξευση της ήδη ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας. Και όλα αυτά για να δωρίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη φθηνά εργατικά χέρια στις κατασκευαστικές εταιρείες;

Εάν και εφόσον η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, έχουμε να κάνουμε με μια βίαιη και καταστροφική μετακίνηση πληθυσμών χωρίς προηγούμενο. Δικαιώνονται όσοι φώναζαν ότι η νομιμοποίηση 30.000 λαθρομεταναστών θα είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου, μπροστά στα πραγματικές επιδιώξεις της κυβέρνησης.

Πρόκειται για μια εθνική αυτοκτονία, με τις υπογραφές Καιρίδη, Γεωργιάδη και Μητσοτάκη που κατά τα άλλα έκαναν προεκλογική «σημαία» τους τον φράχτη στον Έβρο και τελικά με διακρατικές συμφωνίες μετατρέπουν την Ελλάδα σε μουσουλμανική αποικία μιας χώρας που αποτελεί τον νούμερο 1 στρατηγικό σύμμαχο της Τουρκίας. Δεν υπάρχουν λόγια κατάλληλα να περιγράψουν το αίσχος αυτής της ανθελληνικής πολιτικής…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ: Η Πακιστανική κυβέρνηση διαρρέει ότι ο Γεωργιάδης ζήτησε 500.000 εργάτες! – Τελειώνουν την Ελλάδα με ολόκληρες μετακινήσεις πληθυσμών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.