ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΟΚ! Νέες σοβαρές καταγγελίες από τρεις γνωστές ηθοποιούς

Σε καταγγελίες εις βάρος γνωστού ηθοποιού προχώρησαν τρεις γνωστές ηθοποιοί
ΣΟΚ! Νέες σοβαρές καταγγελίες από τρεις γνωστές ηθοποιούς

Σε καταγγελίες εις βάρος γνωστού ηθοποιού προχώρησαν οι τρεις ηθοποιοί, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη.

Με μορφή «χιονοστιβάδας» έρχονται οι καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, με νέα ονόματα να βγαίνουν καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega τρεις πολύ γνωστές ηθοποιοί προχώρησαν σε καταγγελία γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για προσβολή της γενητήσιας αξιοπρέπειας.

Πρόκειται για τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, οι οποίες σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του από το ΣΕΗ.

Η καταγγελία των τριών πρωταγωνιστριών έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ιδιαίτερα ενεργός στα Social Media αναφορικά με τις συγκεκριμένες υποθέσεις, εκφράζοντας καθημερινά τη στήριξή του στα «θύματα».

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση των νέων επίσημων καταγγελιών, έκανε ανάρτηση γράφοντας αινιγματικά «μπουμ», ως μία «βόμβα» δηλαδή που… σκάει. Λίγη ώρα πριν, έγραψε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι ώρα να κάτσουμε φρόνιμα, κάποιοι άλλοι πρέπει να… κάτσουν φρόνιμοι», αφήνοντας το προσωπικό στίγμα του

Θυμίζουμε, πως το πρωί υπήρξε επίσημη καταγγελία και από την τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου. «Ο άνθρωπος που σακάτεψε την ψυχή μου πριν καν συμπληρώσω τα 15 χρόνια είναι ο μουσικοσυνθέτης Δήμος Μούτσης. Και το λέω γιατί πρέπει να διευκρινίσω ρητά ότι δεν είναι άλλοι εμπνευσμένοι και καταξιωμένοι συνθέτες, όπως ο Ξαρχάκος και ο Μαρκόπουλος, τα ονόματα των οποίων κακώς αναμείχθηκαν από κάποιους. Δεν είχα βεβαίως ποτέ ούτε την πρόθεση ούτε τη δυνατότητα να προβλέψω ότι θα υπήρχαν τέτοια σχόλια για τους δύο αυτούς λαμπρούς δημιουργούς μας. Είναι σπουδαίοι συνθέτες αλλά και άνθρωποι, τους εκτιμώ και η ίδια απεριόριστα, αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη και ο κόσμος, και πάντα στις μουσικές μου παραστάσεις ερμηνεύω τραγούδια τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

 

Λυδία Σέρβου: «Ο άνθρωπος που με κυνηγούσε γυμνός στα 15 μου είναι ο Δήμος Μούτσης»

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια, χαμός και συλλήψεις στο ΑΠΘ (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΟΚ! Νέες σοβαρές καταγγελίες από τρεις γνωστές ηθοποιούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.